Zemci Şahin’den Durmuş'a yanıt: “Halktan Kopuk Yaşıyorsunuz”

#İnegöl | Haber Merkezi
01 Eki 2024 / Sal 10:32

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yönelik eleştirilerine yanıt vererek, ekonomik kriz ve altyapı sorunlarına dikkat çekti.

İnegöl’de devam eden altyapı çalışmaları üzerinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i eleştiren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’den sert bir yanıt geldi. Şahin, yaptığı açıklamada Durmuş’a asli görevlerini hatırlatırken, ekonomik kriz ve eğitimde yaşanan sorunlara değindi.

Zemci Şahin, “Büyükşehir Belediyesini eleştirmeden önce, asli görevlerinizi yerine getiriniz. Sorumluluğunuz altında bulunan kurumlarda hangi iş doğru yapılıyor, bize açıklar mısınız? Sokağa inip halka bu ekonomik krizin sebeplerini anlatabilir misiniz? Mobilyacı esnafı kan ağlıyor; herkes işçi çıkarıyor, şirketler birer birer konkordato ilan ediyor,” dedi.

Eğitimdeki sorunlara da dikkat çeken Şahin, “Okullara bir temizlik görevlisi bile atayamadınız, öğretmenler ve veliler temizlik yapmak zorunda kalıyor. 22 yıldır yaptıklarınızı, biz 4 ayda bozuyoruz herhalde! Müthiş yollar, müthiş asfaltlar, müthiş kaldırımlar yaptınız da biz mi bozduk?” diye ekledi.

BUSKİ ile ilgili eleştirilerine de yanıt veren Şahin, “İnegöl’deki bütün logarlar 3 ay önce birer birer temizlendi. Bunları görmemeniz normal, çünkü halktan ve sokaktan kopuk yaşıyorsunuz,” şeklinde konuştu.