Yeter artık ayağa kalkın

#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 19:06

AGD İnegöl İlçe Başkanı Eyyüp Aydınlı, Gazze’deki soykırımlara dikkat çekerek İslam ülkelerinin liderlerine harekete geçmeleri çağrısında bulundu.

Gazze'DE SOYKIRIM DEVAM EDİYOR
Bir yılı aşkın bir süredir soykırım altında inleyen Gazze'de her geçen gün yeni bir katliam işlenmektedir. Filistin ve Lübnan direnişi karşısında rezil olan Siyonist İsrail rejimi güçleri, içerisinde bulunduğu durumun acısını sivillerden çıkarmaktadır.

CİBALIYE'DE VAHŞET
Son olarak Gazze’nin Cibaliye bölgesinde yeni bir vahşete imza atan İsrail güçleri, 150’yi aşkın kardeşimizi şehit etmiştir. Cibaliye’de sivilleri tam anlamıyla ablukaya alan Siyonistler, her türlü insanlık dışı muameleyi uygulamaktadır.

İSLAM ÜLKELERİ HAREKETE GEÇMELİ
İslam ülkelerinin liderlerinin acziyet ve sessizliğinden güç alan Siyonist İsrail rejiminin katliamlarının mevcut şartlar altında durmayacağı aşikardır. Öyleyse, içerisinde bulunulan şartlar değişmeli ve İslam ülkelerinin liderleri akıllarını başlarına almalıdır.

SİYONİZME KARŞI BİRLİK
Yaşananlar karşısında sessizliğini koruyan yahut söz ile yetinen Müslüman idareciler bilmelidir ki; İsrail’e karşı harekete geçmedikleri takdirde sıra er ya da geç kendi ülkelerine de gelecektir. Bugün Gazze ve Lübnan’da soykırım ateşi yakan Siyonizm’in üzerine beton dökülmedikçe söz konusu ateş İslam coğrafyasının tamamına yayılacaktır.

BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇİN
AGD İnegöl İlçe Başkanı Eyyüp Aydınlı olarak belirtiyoruz ki; başta kendi ülkemizin yöneticileri olmak üzere tüm İslam ülkelerinin liderlerinden bir an evvel İsrail rejimine karşı harekete geçmelerini istiyoruz. Bizler, İslam ülkelerinden İsrail rejimine giden petrol istemiyoruz ve bu ülkelerde İsrail büyükelçilikleri görmek istemiyoruz.

İSLAM BİRLİĞİ KURULMALI
Bir an evvel İslam Barış Gücü’nün oluşturulup İsrail rejimine müdahale edilmesini, İslam Birliği’nin kurulmasını ve İsrail’in İslam coğrafyasının ortasından çıkarılmasını istiyoruz.

SONUÇ OLARAK
Siz ayağa kalkmadığınız sürece Gazze ve Lübnan’da soykırım sürecek. Siz ayağa kalkmadığınız sürece Siyonizm mikrobu tüm coğrafyamızı saracak.