Yeni hafta için İnegöl'e soğuk ve kar uyarısı

#İnegöl | Haber Merkezi
26 Kas 2023 / Paz 10:08

Meteoroloji tarafından İnegöl için yapılan tahminde rüzgar ve yağış uyarısı yapılırken yeni hafta için ise kar uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İnegöl için yapılan tahmine göre bugün İnegöl’de kuvvetli yağmr bekleniyor. İnegöl’de sıcaklık ise 10 derece olması bekleniyor.
 
YENİ HAFTADA İNEGÖL’E KAR UYARISI
Diğer yandan Meteoroloji'nin İnegöl için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. 
Rapora göre Bugün (PAZAR) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde hava gün içinde rüzgarlı ve yağmurlu olurken sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşüşe geçiyor. Akşam saatlerinde ise yağışlar etkisini korumaya devam ediyor.
 
Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda İnegöl için kar uyarısı yapılırken sıcaklıklar yeni haftada -1 dereceye kadar düşüşe geçiyor.
 
PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde eksi 1 dereceye kadar düşerken öğle saatleri öncesi ise kar yağışı geçişleri şehir genelinde yüksek kesimlerde görülmeye devam edecek.
 
SALİ gününde sıcaklıklar gün içinde 12 dereceyi gösterirken şehir genelinde yağışlı hava etkili oluyor. Öte yandan sıcaklıklar -4 dereceye kadar düşerken Bursalıları soğuk bir hava beklemekte.

ÇARŞAMBA gününde ise sehir genelinde sıcaklıklar yükselirken yağışlı hava İnegöl genelinde etkili oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kaybederek 11 derecelere kadar geriliyor.

PERŞEMBE günü dereceler 11'e kadar yükselirken  yağmurlu ve serin hava etkisini gösteriyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 9 dereceye kadar düşüş gösteriyor.