Usta Oyuncu Tekin Temel, 56 Yaşında Hayatını Kaybetti

#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 14:16

Tekin Temel, son olarak 'Bir Yemin Ettim' dizisinde rol almış ve kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Sanat camiası, Temel'in kaybı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşamaktadır.

USTA oyuncu TEKİN TEMEL’İN vefatI

Ünlü oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında yaşamını yitirdi. Son olarak Bir Yemin Ettim dizisinde rol alan Temel, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı belirtilen Tekin Temel, bu sefer kurtarılamadı.

SANAT CAMİASI BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı (Film-San), sanatçının vefatıyla ilgili “oyuncu Tekin Temel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz…” açıklamasında bulundu. Oyuncunun vefat haberini menajeri Meriç Esener duyurdu.

cenaze TÖRENİ HAKKINDA

Temel’in cenaze namazı bugün ikindi ezanına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii'nde kılınacak.

TEKİN TEMEL HAKKINDA BİLGİLER

Tekin Temel, 24 Haziran 1968 senesinde Manisa’da dünyaya geldi. Dokuz Eylü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi yapımlarda rol aldı. oyuncu ayrıca çeşitli tiyatro oyunlarında sahne almış ve Cimri ile Zaptiye gibi önemli eserlerde yer almıştır.