Starbucks önünde Filistin'e destek eylemi

#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eki 2024 / Paz 16:12

Naci Köseoğlu, İsrail’in saldırılarında 50 bin Filistinlinin hayatını kaybettiğini belirtti. Köseoğlu, Türkiye halkını İsrail’in zulmüne karşı uyanmaya ve Siyonist ürünleri boykot etmeye çağırdı.

Naci Köseoğlu: "İsrail’in Zulmüne Karşı Uyanmalıyız, Siyonist Ürünleri Boykot Edelim"

 
Naci Köseoğlu, bir yıldır süren İsrail saldırıları sonucunda 50 bin Filistinlinin hayatını kaybettiğini, bunların 17 bininin çocuk, 11 bininin ise kadın olduğunu belirtti. İsrail'in Orta Doğu'daki saldırılarına devam ettiğini vurgulayan Köseoğlu, İsrail’in asıl hedefinin Türkiye olduğunu iddia ederek, “Siyonist bebek katili İsrail hala bombalamaya devam ediyor. Şu anda Lübnan'ı bombalıyor, Suriye zaten boş, Irak’ta karşılarına çıkacak bir güç yok. Esas hedef Anadolu, esas hedef Türkiye’dir.” dedi.
 
Türk Halkına Çağrı: İsrail’in Zulmüne Karşı Durun
 
Köseoğlu, Türkiye halkını İsrail’in saldırılarına karşı uyanmaya ve zulme karşı ses çıkarmaya çağırdı. 80 milyon vatandaşın sadece Gazze’ye değil, Lübnan ve Doğu Türkistan’daki zulme de karşı çıkması gerektiğini belirten Köseoğlu, “Siyonist Yahudi’yi ve onun desteklediği ürünleri boykot etmek zorundayız.” şeklinde konuştu. Zulme sessiz kalmanın, zulmü onaylamak anlamına geleceğini vurgulayan Köseoğlu, “Bir Müslüman, mazlumun yanında olmak zorundadır. Eğer Siyonist Yahudi’yi desteklersek, onların ürünlerini kullanırsak, bu bebek katillerinin kanına ortak oluruz.” ifadelerini kullandı.
 
İsrail'in Nihai Amacı Büyük İsrail Devleti
 
İsrail’in nihai amacının Büyük İsrail Devleti kurmak olduğunu belirten Köseoğlu, bu planın Güneydoğu Anadolu’yu da kapsadığını iddia etti. “50 bin kardeşimiz katledildi, Siyonist katiller bu sessizlikten faydalanıyor. Uyanma vaktidir.” diyerek, Türkiye halkını İsrail ürünlerini boykot etmeye çağırdı.
 
Gazze'deki Çocuklar Müslümanları Allah’a Şikayet Edecek
 
Köseoğlu, konuşmasını Gazze'de öldürülen çocukların Müslümanları Allah’a şikayet edeceklerini söyleyerek bitirdi ve Türkiye halkına çağrıda bulundu: “Ahirete inanıyorsanız, safınızı belli edin. Rabbim bizlere uyanış nasip etsin.”