Sinanbey Mahallesi sakinlerinin korkulu rüyaları oldular

#İnegöl | Haber Merkezi
15 Haz 2024 / Cmt 16:21

İnegöl Sinanbey Mahallesi'ndeki otoparkta uyuşturucu madde kullanan gençler, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Çevre sakinleri yetkililerden acil destek bekliyor ve çocuklarını dışarı çıkarmaktan korkuyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İnegöl'e bağlı Sinanbey Mahallesi'nde bulunan bir otopark, uyuşturucu madde kullanan gençler nedeniyle mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi. Durumdan rahatsız olan çevre sakinleri, yetkililerden acil destek bekliyor.

Mahalle sakinleri, çocuklarını dışarı çıkarmaktan korktuklarını belirterek, otoparkın kör noktalarında sürekli uyuşturucu madde kullanıldığını ve zaman zaman olayların çıktığını ifade etti. Bir mahalle sakini, "Otoparkta gençlerin uyuşturucu kullandığını ve bu durumun büyük bir tehdit oluşturduğunu sürekli görüyoruz. Çocuklarımızı güvenle dışarı çıkartamıyoruz" dedi.

Çevre sakinleri, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve otoparkın daha sık denetlenmesini talep ediyor. Mahalle sakinlerinden biri, "Yetkililerin bu duruma acil bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Bu durumun mahallemizi daha güvenli bir yer haline getirmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mahalle halkı, otoparkta yaşanan bu olumsuz durumun bir an önce son bulması ve güvenliklerinin sağlanması için yetkililere çağrıda bulunuyor. Otoparkın daha güvenli bir yer haline gelmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyorlar.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.