Şike yaptığı iddia edilen Sercan Çobanoğlu iddialara cevap verdi

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Ara 2022 / Çar 11:55

İnegölspor yönetimi tarafından bazı maçlarda şike yaptıkları iddia edilen isimlerden olan kaleci Sercan Çobanoğlu, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sercan Çobanoğlu şunları söyledi; "Son günlerde tarafımla ilgili medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Öncelikle şunun billinmesini isterimki, profesyonel olarak kalecilik yaptığım kariyerimde başta İnegölspor olmak üzere formasını taşıdığım hiçbir kulüpte medyaya yansıyan ve tarafıma atılan bu suçlamalarla bir alakam olmamıştır.

İnegölspor dahil olmak üzere formasını terlettiğim ve görev aldığım bütün kulüplerde elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışarak bulunduğum kulübüme başarı ve başarılar kazandırmak için mücadele ettim. Türk futboluna yakışır, örnek bir sporcu olmak için verdiği mücadeleye devam edeceğimi belirtmek istiytorum.

Adımın geçtiği bu asılsız iddialar gerçeği yansıtmamakla birlikte çıkan bu haberler sadece tarafıma değil, Türk futboluna da zarar vermektedir."