Sanko Tekstil'de 12. Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi

#İnegöl | Haber Merkezi
08 Tem, 2024 / Pzt 16:54

Sanko Tekstil'de 12. Geleneksel Voleybol Turnuvası heyecanı sona erdi. 32 takımın ve 384 sporcunun katıldığı turnuvada Boya Terbiye Takımı şampiyon oldu.

Sanko Tekstil'de 12. Geleneksel Voleybol Turnuvası heyecanı sona erdi. 32 takımın ve 384 Sporcunun katıldığı turnuvada Boya Terbiye Takımı Şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. İsko 3 Makina Bakım Takımı ikinci olurken, İsko 3 İhzarat Takımı üçüncülük sevincini yaşadı.

40 Gün Süren Mücadele

27 Mayıs 2024 tarihinde İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda başlayan turnuva, 40 gün boyunca nefes kesici maçlara sahne oldu. Final mücadelesi ise 5 Temmuz 2024 Cuma günü İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda oynandı.

Takım Ruhu ve Motivasyon Artıyor

İsko A.Ş. Personel Kıdemli Müdürü Sedat Binici, turnuvanın çalışanların motivasyonunu ve takım ruhunu pekiştirmede önemli bir rol oynadığını vurguladı. Binici, "Mutlu çalışanlar daha üretkendir. Bu turnuva çalışanlarımızın stres atmalarına ve takım olma bilincini geliştirmelerine yardımcı oldu" dedi.

Bölgeye Katkıda Bulunan Turnuva

Binici, turnuvaya katılan tüm takımlara ve destek verenlere teşekkür ederek, "İsko Ailesi'ni daha da güçlendirmek için düzenlediğimiz bu turnuvanın bölgemize de katkı sağladığına inanıyoruz" diye konuştu.

Turnuva Sonuçları: