Saloni, Özbekistan Taşkent'te 32. Kurumsal Mağazasını Açtı

#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2024 / Pzt 15:37

Saloni, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 32. kurumsal mağazasını açarak Orta Asya'daki varlığını güçlendirdi. Taşkent'teki yeni mağazasıyla, Saloni'nin bölgedeki toplam mağaza sayısı altıya ulaştı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SALONİ, ÖZBEKİSTAN'DA YENİ MAĞAZASIYLA HİZMETTE

Saloni, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'teki 32. kurumsal mağazasını açarak Orta Asya'daki büyümesini sürdürüyor. Şehrin en işlek caddelerinden birinde yer alan ve 1000 m² alana sahip olan mağaza, Saloni'nin Orta Asya'daki toplam mağaza sayısını altıya çıkardı. Saloni, daha önce Kazakistan'da üç, Türkmenistan'da bir ve Kırgızistan'da bir mağaza açmıştı.

ULUSLARARASI BÜYÜME HEDEFLERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta Fransa'da bir mağaza açarak uluslararası büyüme yolunda önemli bir adım atan Saloni, yıl sonuna kadar Sofya ve Washington'da da yeni mağazalar açmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özbek, Taşkent'teki açılış etkinliğinde, "Bu güzel şehirde, Taşkent'te olmaktan çok mutluyuz. En kaliteli mobilyalarımızı tüm Taşkentliler ve Orta Asya'daki müşterilerimize ulaştıracağız." diyerek mağazanın önemine vurgu yaptı.

"TAŞKENTLİLERE EN KALİTELİ MOBİLYALARIMIZI SUNACAĞIZ"

Saloni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özbek, açılışta yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, "Nazik teşrifleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Bu mağazamızla Orta Asya'daki müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Taşkentliler'i en kaliteli mobilya ürünlerimizle buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

ORTA ASYA'DA LİDERLİĞE DOĞRU

Saloni, Taşkent'te açılan yeni mağazası ile birlikte Orta Asya pazarındaki etkinliğini artırmaya devam ediyor. Şirket, global bayi ağı ile mobilya sektöründeki liderliğini pekiştiriyor.