Saha krizinde İnegöl Belediyesi hakem olacak

#İnegöl | Haber Merkezi
12 Oca 2024 / Cum 19:24

Geçtiğimiz Ocak ayında mecliste alınan saha tahsis kararı uygulamaya geçmeyeceğinin açıklanmasının ardından, İnegöl Belediyesi sahayı kullanım konusunda hakem olacağı öğrenildi.

Daha önceden osmaniyespor’a tahsisli olan sahada Gençlergücü, Karadeniz Güvenspor ve İnegölspor alt yapısının idman yapma hakkına sahipti.
İnegöl Belediyesi, Ocak meclisinde alınan kararın yürürlüğe girmeyeceğini, adı geçen kulüplerle görüşeceği ve idman saati planlaması yapacağı öğrenildi.

İnegöl Belediyesi yetkililerinin Pazartesi günü kulüp yöneticileri ile görüşeceği kimseye mağduriyet oluşturmadan idman planlaması yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Kemal kaya’YA SAHİP ÇIKMIŞTI
Öte yandan Ocak ayı meclisi kararı sonrası, osmaniyespor kanadından tepkiler gelmişti. Osmaniyespor adına açıklama yapan Oğuz Erdem komisyon üyeleri hakkında iddialarda bulunmuştu. İnegöl Belediye başkanı alper taban ise bu iddialara tepki göstererek Kemal kaya’ya sahip "çıkmış “Asılsız ithamları da asla kabul etmiyoruz, bu ithamlarda bulunanlar iddialarını ispat etmekle mükellefti” demişti.

İnegöl'de tesis krizi büyüyor! Karara tepki gösterdiler Amatörde saha krizi! Bizleri yok sayan kararı tanımıyoruz