Rıdvan Kocaağa merak edilen soruyu cevapladı

#İnegöl | Haber Merkezi
17 Kas 2023 / Cum 12:28

İnegöl Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Kocaağa İnegöl Belediyesi'nden istifa ederken Alper Taban ile görüştüğü aralarında bir kırgınlığın olmadığını söyledi.

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Kocaağa, yaklaşık 4,5 yıldır İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüttüğünü belirterek, 6 Eylül 2023'te İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Mevcut görevine devam ederken, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu ifade etti.

 
Kocaağa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vurguladığı gibi AK Parti'nin kişisel hırslarının olmadığını ve aday seçiminin partinin takdirine bağlı olduğunu vurgulayarak, sürecin partisi için 9 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığını belirtti. İstişare ile yola çıktıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde partilerine en yüksek desteği sağlamak için çalışacaklarını söyledi.
 
Ayrıca, Kocaağa'nın, mevcut Belediye Başkanı Alper Taban ile uyumlu bir ilişkisi olduğunu ve herhangi bir kırgınlığın olmadığını, aksine birbirlerine başarılar dileyerek bu sürece başladıklarını açıkladığı söyledi. Aday adaylığı sürecinde projelerini paylaşmak için ise partisinin ve belediyesinin alacağı kararları bekleyeceğini ifade etti.