Ortakçı Spor Kulübü Minik Yüzücülerinin Başarılarıyla Gururlandı

#İnegöl | Haber Merkezi
13 Kas 2023 / Pzt 17:01

Bursa'da düzenlenen 'Türkiye Yüzme Federasyonu Osmangazi Belediyesi Ulusal Gelişim Projesi Ligi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Yarışları'nda mücadele eden Ortakçı Spor Kulübü minik yüzücüler, gösterdikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

11-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen yarışlarda elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettiren minik sporcular, hem bireysel hem de takım olarak kürsüde yer aldı.
 
Ortakçı Spor Kulübü Yıldız Minik Sporcularının elde ettiği başlıca başarılar şu şekildedir:
 7 yaş 4x50 Bayrak yarışında erkeklerde birinci.
7 yaş 4x50 kızlarda üçüncü.
7 yaş 4x50 karma yarışında ikinci.
8 yaş 4x50 Bayrak yarışında erkeklerde üçüncü.
8 yaş 4x50 karma yarışında ikinci.
Ayrıca, minik sporcular toplamda 7 birincilik, 6 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek kürsüde adeta bir ambargo koydular. Geçen hafta 11 ve 12 yaş gruplarında elde ettikleri başarıyla Türkiye Finallerinde Marmara Bölgesini temsil etme hakkı kazanan Ortakçı Spor Kulübü, bu hafta sonu gerçekleşen müsabakalarda da alt yaş gruplarında iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.
 
Müsabakalarda yarışan minik sporcular arasında şu isimler öne çıktı: Deniz Giray, Miray Candan, Ayaz Otay, Yasin Güler, İnanç Güneş, Duru Mina Kahveci, Defne Su Fazla, İlkay Erdem, İpek Karatepe, Zeynep İbiş, Ali Sevinç, Ali Çınar Çalışkan, Ali Fazlı Dereli, Alp Can Dinler, Ediz Ertan Tuna, Ezel Yaşar, Rüzgar Çalışkan, Toprak Güloğlu, Tuna Tunçay, Yiğit Güler, Yakupcan Aydın ve Aruuke Bolotova.