Ortakçı Spor ailesi 2. geleneksel yüzme sezonu kapanış etkinliğinde bir araya geldi

#İnegöl | Haber Merkezi
18 Ağu 2024 / Paz 15:14

Ortakçı Spor Kulübü, 2023-2024 yüzme sezonunu yapılan etkinlikle noktaladı.

Düzenlenen etkinliği Ortakçı Spor Kulübü Yöneticileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. Düzenlenehn etkinlikte yöneticiler, antrenörler, sporcular ve aileleri geride kalan sezonun stresini atma fırsatı yakaladı.

Etkinlik sonrası konuşan Ortakçı Spor Kulübü Başantrenörü Emrah Gürel, "Çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu süreçte her zaman desteklerini esirgemeyen Ortakçı Ailesine, büyük fedakarlık gösteren velilerimize, gelişmek için çok çalışan ve başarıları ile bizi gururlandıran sporcularımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Geride kalan sezonu değerlendire Ortakçı Spor Kulüp Başkanı Alican Ortakçı ise"Bizim için muhteşem bir sezon oldu. 4 sporcumuz milli takıma davet edildi. 8 sporcumuz SAM ( Devlet Destekli Sporcu Eğitim Merkezi) barajlarını geçme başarısı gösterdi. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. 28-29 Ağustos tarihinde Makedonya Ohrid'de gerçekleştirilecek Balkan Yüzme Şampiyonası'nda Açık Su Milli Takımı adına yarışacak sporcularımız Alperen Sinop, Çağkan Demirbiçen ve Ece Erol'a başarılar diliyoruz. Hem milli takımımızı hem de bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyoruz. ifadelerini kullandı.