Ocasso’dan dev transfer: Yeni Finans Direktörü Mehtap Şenay

#İnegöl | Haber Merkezi
01 Kas 2023 / Çar 16:44

Ocasso İnegöl, ekibini güçlendirmeye devam ediyor, şirketin finansal direktörlüğü görevine Mehtap Şenay’ı getirdi.

Dünya mobilya piyasasında söz sahibi olan MERAN HOLDİNG, 2016 yılında İnegöl’ümüzde büyük bir yatırım kararı alıp İNEGÖL AĞAÇ İŞLERİ OSB’DE 53.000 m2 arsayı satın alıp, 45.000m2 kapalı alanında günümüz teknolojilerini kullanarak Avrupa standartlarında OCASSO markasıyla İnegöl mobilyasına ve 210 çalışanı ile birlikte İnegöl’ümüzün istihdamına, İnegöl ihracatına büyük katkılar sağlamayı başarmıştır.

DEV ÜRETİMİN FİNANSAL SORUMLULUĞUNA MEHTAP ŞENAY TRANSFER OLDU

Dev üretim hacmine sahip olan OCASSO grubu, şirketin finansal direktörlüğü görevine Mehtap Şenay’ı getirdi. Finans Direktörü olarak göreve başlayan Mehtap Şenay, bankacılık ve finans sektörlerinde çok tanınan bir isim olmasına karşılık, başardığı işler ve kurduğu etkili ikili iletişimler sayesinde İnegöl halkı tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir insan olmasıyla tanınıyor. Yerel halkın sevmesinin dışında bankacılık sektöründe çok ciddi hizmetleri olan ŞENAY, bölgesel olarak edindiği başarılar sayesinde, bankacılık camiasında da isim yapmış ve bu başarıyı 17 yıldır sürdürmeyi başarmıştır. Bankacılık sektöründe 30’ dan fazla ödüle sahip olan Mehtap ŞENAY, üç çocuk annesidir. Çevresi tarafından, çalışkan, azimli, başarıya aç ve sürekli başarı arzulayan, bunun içinde sürekli kendini geliştiren, inatçı ve yüksek enerjisi ile birlikte güler yüzü ile tanınmaktadır.

OCASSO BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Bu ve son dönemlerde yaptığı diğer transferler ile birlikte OCASSO, daralan ekonomik konjonktüre rağmen küçülmek yerine daha da büyümeyi gözlerine kestirdiklerini tüm piyasalara göstermiş oldu. Teknolojik donanım açısından İnegöl’ün en önde firmalarından olmasına rağmen, Endüstriyel alanda yatırım hacmini artırmaya devam eden firma, öyle görülüyor ki üretim kapasitesini daha da artırmayı hedefliyor. Buda Ocasso açısından İnegöl’ de daha fazla istihdam anlamına geliyor.