Mahmut Kavder, İnegöl Devlet Hastanesi'nde Son Yolculuğuna Uğurlandı

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eyl 2024 / Cmt 12:39

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin eski doktoru Mahmut Kavder, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hastanede düzenlenen veda töreninde meslektaşları ve sağlık çalışanları bir araya geldi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Devlet Hastanesi Acil Servis eski doktoru Mahmut Kavder (64) için hastanede bir veda töreni düzenlendi. Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Yeniceköy mahallesindeki evinde meydana geldi. Mahmut Kavder, evinde fenalaşarak 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak meslektaşlarının yoğun çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Veda töreni, İnegöl Devlet Hastanesi girişinde gerçekleştirildi. Dua ve helallik alınmasının ardından, cenazesi İnegöl Turgutalp Mahallesi Camii’ne götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kavder, Bursa Hasköy Mezarlığı'nda defnedildi.

cenaze törenine İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Hayrettin Göçmen ile doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı. Mahmut Kavder'in meslektaşları ve sevenleri, onun hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşarken, hastanede geçirdiği yıllar boyunca gösterdiği özveri ve fedakarlığı unutmadıklarını ifade ettiler.