Kafa kafaya çarpıştılar, 3 kişi yaralandı

#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eki 2024 / Paz 10:16

Bursa İnegöl'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı, bir sürücü ise olay yerinden kaçtı.

 
Edinilen bilgilere göre, kaza Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. 18 yaşındaki Ömer S.'nin kullandığı 16 AAF 083 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 JA 366 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 16 AAF 083 plakalı aracın sürücüsü Ömer S. ile aynı araçta bulunan Polat Ç. (18) ve diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Barış K. (29) yaralandı.
 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Öte yandan, 41 JA 366 plakalı otomobilin sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatarak, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.