İnegöl'ün gençleri yönetimde varım diyor!

#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eyl 2024 / Cum 15:11

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kariyer Günleri’ne Katıldı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri” buluşmalarında öğrencilere belediye hizmetleri hakkında bilgi verip soruları yanıtladı. Gençlerin beklentilerini dinleyerek samimi bir sohbet ortamı oluşturdu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Kariyer Günleri” buluşmalarına katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayarak belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler veren Taban, gençlerle şehrin geleceği hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Alper Taban, gençlerin beklenti ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenlediği Genç Bakış programları çerçevesinde, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, öğrencilerin yanı sıra okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı. 

Kariyer Günleri programı, Okul Müdürü Ziyaddin Çifçi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Çifçi, öğrencilerin mesleki beceriler kazanmalarını ve İnegöl eğitimine katkıda bulunmalarını sağladıklarını vurguladı. Ardından sahneye çıkan Başkan Taban, “Zaferler ayı Ağustos’u geride bıraktık, kurtuluş ayımız Eylül’ün içerisindeyiz. Ben öncelikle bizlere bu vatanı bırakan atalarımıza teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Taban, açılış konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Gençler, şehir ve yönetim konusundaki istek ve önerilerini ifade etme fırsatı buldu. Programın sonunda Okul Müdürü Ziyaddin Çifçi, Başkan Alper Taban’a teşekkür ederek öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği ürünleri hediye etti. 

Bu etkinlik, gençlerin eğitim hayatında desteklenmesi ve gelecekteki kariyer hedeflerinin belirlenmesi açısından önemli bir fırsat sundu. Başkan Taban’ın katılımı, öğrencilere motivasyon ve ilham kaynağı oldu.