İnegöllü mobilyacıdan sert tepki! İnegöl’ün sırtına binmeyin kardeşim

#İnegöl | Haber Merkezi
10 Eki 2023 / Sal 21:31

İnegöl’de siyasilerin MODEF fuarını eleştirmeleri sonrası İnegöllü Mobilyacı Muhammet Çelik sosyal medya hesabından sert tepki göstererek koltuk kavgasından dolayı inegöl’ün sırtına binmeyin be kardeşim dedi.

İnegöl’de MODEF fuarı sonrası siyasiler sosyal medya hesapları ve basın açıklamaları ile MODEF fuarı üzerinden eleştirilerde bulunmasına İnegöl’de bazı mobilyacılardan tepkiler geldi.

Selenga Mobilya sahibi Muhammet Çelik ise sosyal medya hesabından tepki göstererek şu ifadeleri kullandı;

İnegöl Mobilyası siyaset masalarının mezesi değildir. Siyasiler laf olsun diye açıklama yapmasın. Kayserili mobilyacıları etik davranmamakla suçlayanlar gereksiz söylemlere giriyor. Ben iddia ediyorum ki siyasi parti temsilcileri için İnegöl’de meslektaşı olan farklı partiye oy veren şahıs yerine Kayseri’de kendi partisini destekleyen kişiyi daha çok seviyor ve destekliyor. Hiç kimse mobilyacılığı kendisine siyaset malzemesi yapmasın. Proje geliştirsin. İnegöllü mobilyacılar desteklemekten çekinmez. Fuar alanına ihtiyacımız yok. Bu mesleği yapacak iş bulamadığından yapıp, ununu eleyip eleğini asmış hiçbir idareciye ihtiyacımız yok. Şehrin her türlü idarecilerine bakın bakalım kaç tanesi bu işi yapıyor. Onun için bizim derdimiz ile dertlenen olmuyor. Hadi dertlenmiyorsunuz onu anlıyoruz ama aranızdaki siyasi rekabet yada koltuk kavgasından dolayı inegöl’ün sırtına binmeyin be kardeşim. Vebalini ödeyemeyeceğiniz hareketler yapmayın artık. Ben mobilyacı üzerinden boş muhabbet yapmaya kalkana karşı yine yazacağım. 
Hiç kimseden fikirlerime destek beklemiyorum. Hiçbir makamda koltuk da beklemiyorum ama
 BEN BU DÜZENE BAŞKALDIRIYORUM. 
BEN BU DÜZENE BAŞKALDIRIYORUM.
BEN BU DÜZENE BAŞKALDIRIYORUM.