İnegöllü Çağatay Bursa’yı sırtlıyor

#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2023 / Sal 12:29

Bursaspor’da bu sene performansı ile dikkatleri üzerine çekten İnegölspor altyapısından çıkma Çağatay Yılmaz attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Bursaspor'un genç yeteneği 23 yaşındaki Çağatay Yılmaz, kulübe dönüşünden bu yana gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettiriyor.
 
Bu sezon TFF 2. Lig'deki 8 maçta boy gösteren Çağatay, 3 gol atarak takımına önemli katkı sağladı. Çağatay'ın fileleri havalandırdığı maçlarda Bursaspor, 7 puan elde etmeyi başardı. Sezonun açılış maçında Yeni Mersin İdman Yurdu'yla 1-1 berabere kalan Bursaspor'da Çağatay, gol sevinci yaşarken, Ankaraspor'u 2-0 yendikleri maçta da golünü atmıştı. Son olarak Adıyaman FK karşılaşmasında uzatma dakikalarında kaydettiği golle takımına 3 puanı getiren genç oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.
 
Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde de Gölcükspor'a karşı takımının tek golünü atan Çağatay, takımının kupadaki ilerleyişine katkı sağladı.
 
Geçtiğimiz sezon da Bursaspor forması giyen Çağatay, ligde 18 maça çıkarak 9 gol atıp 2 asist yapmıştı. Bu sezon da aynı başarıyı sürdüren genç yetenek, performansını gollerle taçlandırarak takımının en skorer ismi haline geldi.

İNEGÖLSPOR ALTYAPISINDAN ÇIKTI
Öte yandan Çağatay Yılmaz 2013 yılında bedelsiz olarak İnegölspor alt yapısından Bursaspor’un altyapısına transfer olmuştu.