İnegöl'den Hatay'a Voleybol kardeşliği

#İnegöl | Haber Merkezi
11 Ara 2023 / Pzt 16:35

Kadın voleybolu için mücadele eden Hatay Voleybol Spor Kulübü, Ortakçı Orhaniyespor Voleybol Takımı'ndan anlamlı bir destek aldı. Ortakçı Orhaniyespor, Hatay Voleybol'u kardeş kulüp ilan ederek, maddi destek sağladı. Ayrıca, Hatay'dan gelecek olan 5 kız çocuğunun eğitim dahil olmak üzere tüm masraflarını üstlendi.

Konuya dair açıklama yapan Ortakçı Orhaniyespor voleybol Kulübü Başkanı Bedri Boyrat, "Kulübümüzün kuruluş şiarı 'gülen kız çocukların diyarı'dır. Bizler, bu şiar doğrultusunda hareket ediyoruz. deprem felaketinin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan hatay'ın kadın voleybol takımını yaşatmanın ve varlığını devam ettirmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, hatay voleybol'a maddi destek sunuyoruz. Ayrıca, Mehmet Başkanımızın belirlediği 5 kız çocuğumuzu kentimize getirip, barınma ve eğitim masraflarını karşılıyoruz. Umarım Hatay Voleybol'un yaşaması adına destekler artar ve Hatay'da voleybol yaşar. Bu ülkenin bütün kız çocuklarına sahip çıkıp, yanlarında durmaya devam edeceğiz" dedi.

hatay voleybol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bekmez ise, "Öncelikle gösterdikleri duyarlılık adına kardeş kulübümüz Ortakçı Orhaniyespor Başkanı Bedri Boyrat ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum. Malumunuz zor zamanlardan geçiyoruz ve bir şekilde hatay voleybol'u yaşatmaya çalışıyoruz. Bu zor zamanlarda bizlerin yanında duran herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber birlik ve beraberlik ile daha güzel günlere döneceğiz. Anlamlı destek için sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.