İnegöl'deki Altyapı Çalışmaları İçin Bozbey'den Açıklama

#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2024 / Çar 16:29

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl'deki altyapı çalışmaları ve asfaltlama süreçleri hakkında muhtarlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl’de Balgöç'ün ev sahipliğinde muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, altyapı çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda muhtarlar, İnegöl’deki altyapı sorunlarını ve rahatsızlıklarını dile getirdi.

Bozbey, eleştirilere saygı duyduğunu ve yapıcı eleştirilerden ders çıkardıklarını belirterek, “Bu şehirde yıllarca altyapıya hiç yatırım yapılmadı. Şehir büyüdü ama altyapı aynı kaldı. Şimdi altyapıyla alakalı yoğun bir çalışmanın içindeyiz. Göreve geldiğimizde yaptırdığımız ölçümlerde kayıp kaçak oranı %54. Yani borulara verilen suyun %54’ü borulardan toprağa gidiyor,” dedi.

Kayıp Kaçak Testleri ve asfaltlama Çalışmaları

Bozbey, ekiplerin tüm gücüyle çalıştığını ve durumun zorlayıcı olduğunu ifade ederek, “Biliyorum, toz toprak oldu her yer. Biraz daha sabır ile her şey güzel olacak,” şeklinde konuştu.

asfaltlama çalışmaları hakkında da bilgi veren Bozbey, “Kazılıp kapanan yerlerin neden asfaltlanmadığı soruluyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bir test sürecimiz var. Borularda kaçak olup olmadığını kontrol ediyoruz. Eğer asfaltı döktükten sonra tekrar bir kaçak olursa, dökülen asfalt yeniden kazılmak zorunda kalacak. Ben milletimizin parasını boşa harcayamam. Kayıp kaçak testleri tamamlandıktan sonra, bölgede hemen asfaltlama çalışmasını başlatıyoruz,” dedi.