İnegöl'de Mobilya Sektörü Canlanacak: 51. MODEF Expo Fuarı Hazır

#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2024 / Çar 09:45

İnegöl mobilya sektörünün en köklü organizasyonu olan MODEF Expo, 1-5 Ekim tarihleri arasında 51. kez kapılarını açıyor. Fuar hazırlıkları tamamlandı, yeni firmalar ve altyapı yatırımları dikkat çekiyor.

 

51. kez düzenlenecek olan MODEF Expo, 1-5 Ekim tarihleri arasında mobilya profesyonellerini İnegöl'de buluşturmaya hazırlanıyor. İnegöl Mobilya sanayisinin en önemli organizasyonlarından biri olan MODEF Expo'nun hazırlıklarında sona gelindi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarın sektöre yeniden enerji kazandıracağını belirtti.

Uğurdağ, "Fuar alanımızda sabit kalan stantları yıkarak daha gezilebilir bir alan oluşturduk. Ayrıca elektrik hatları, kamera sistemleri ve diğer altyapı eksikliklerine yaklaşık 10 milyon liralık yatırım yapıldı. Yenilenen yüzüyle fuar, katılımcılarımıza nezih ve güvenli bir ortam sunacak" dedi. 138 firmanın stant açacağı fuarda, 51 firma ilk defa ya da uzun bir aradan sonra fuara katılacak. Uğurdağ, fuarın İnegöl’deki ticari atmosferi canlandıracağına ve hem ihracat pazarlarını çeşitlendireceğine hem de mevcut pazarlardaki payını büyüteceğine dikkat çekti. Fuar için 2000'e yakın yabancı misafir bekleniyor.

Organizasyonun başarıyla tamamlanması için fuar katılımcılarının da kendi müşterilerine duyurular yapmalarını ve fuar süresince personel ve ürün eksikliği yaşamamaları gerektiğini vurgulayan Uğurdağ, hep birlikte sektörün durgunluğuna katkı sağlayacaklarını ifade etti.