İnegöl’de koronavirüsü var mı? Kaymakamdan flaş açıklama

#İnegöl | Haber Merkezi
12 Mar 2020 / Per 13:48

İnegöl kaymakamı Şükrü Görücü İnegöl’de şuan koronavirüsün olmadığını ama bunun olmayacağı anlamına gelmeyeceğini söyledi.

Tüm dünyayla birlikte Türkiye’nin de gündeminde olan koronavirüsü sebebiyle vatandaşlar tedirginlik yaşanırken, kaymakam Şükrü Görücü’den flaş açıklama geldi.

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’ye İnegöl’de koronavirüsü görüldümü sorusuna “Şuana kadar yok, olamazda zaten. Çünkü tedbir her türlü alınıyor ama olmayacak değil, dışarıdan biri gelir. Çünkü İnegöl alışveriş merkezi. Burada da sizlere de görevler düşüyor. Her olayı böyle şey yapmamak lazım. Çünkü burası ihracat yapan bir ilçe olduğu için en ufak olumsuz bir haberde, dışarıdan alışveriş yapmaya gelmeyi bırakırlar. Buna sizlerin özellikle duyarlı olması lazım. Özellikle bu steril malzemelerin satışlarında. Bunlarla ilgili olan fahiş fiyatla ilgili tespitler varsa, bunları bizim 153 hattımıza vatandaşlarımız bildirebilirler. Bizde bunları Ticaret İl Müdürlüğüne bildirerek, gerekli müdahalelerin yapılmasını sağlayabiliriz. Ekip zaten hazır. Zabıta Müdürlüğümüz müdahale edilebilir. Ancak tabi burada bildirme ihtiyacımız var. Her an nerede ne olduğunu görmemiz çok mümkün değil. Tespit ederseniz bunlarla ilgili 153 hattına lütfen bildirin. ” verdi.