İnegöl'de Hafif Ticari Araç ile Tır Çarpıştı: 2 Yaralı

#İnegöl | İHA
18 Eki 2024 / Cum 14:31

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile tır çarpıştı. Kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İNEGÖL'DE TIR VE HAFİF TİCARİ ARAÇ KAZASI
Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile tır çarpıştı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada her iki sürücü de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

KAZA HAMZABEY MOBİLYA OSB'DE MEYDANA GELDİ
Kaza, Hamzabey İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Emirhan Ö. (30) yönetimindeki 16 ARN 232 plakalı hafif ticari araç ile Ertan S. (44) idaresindeki 16 ER 344 plakalı tır çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar savruldu ve her iki sürücü de yaralandı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Kaza yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı sürücünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından sürücülerin tedavisine başlandı.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, çarpışma anı ve sonrasında araçların savrulma anları net bir şekilde kaydedildi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Kaza sonrası ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın sebebi ve detaylarına dair araştırmalar sürüyor.