İnegöl’de camiye asılan afiş sosyal medyanın gündeminde

#İnegöl | Haber Merkezi
26 Tem, 2024 / Cum 12:48

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 700 nüfusa sahip kırsal Gündüzlü Mahallesi’nde bulunan camiye asılan afiş sosyal medyanın gündemine oturdu.

İnegöl'ün kırsal Gündüzlü Mahallesi'nde bulunan camiye asılan bir afiş, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Gündüzlü Mahallesi Camisi’nin giriş kapısına asılan afiş, köy halkı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.

AFİŞİN İÇERİĞİ VE MESAJI

Gündüzlü Mahallesi Camisi'nde asılan afişte, insanları tövbe etmeye davet eden bir mesaj yer alıyor. Afişte, "Allah bence affeder gel bi konuş istersen" ifadeleri kullanılmış. Bu mesaj, dini bir çağrıda bulunarak, insanları manevi olarak huzura ve tövbeye yönlendirmeyi amaçlıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Afişin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, birçok kullanıcı olumlu yorumlarda bulundu. Afişin içeriği, samimi ve sıcak bir dille insanları tövbeye teşvik ettiği için geniş bir takdir topladı. Sosyal medya platformlarında, afişin getirdiği pozitif enerji ve insanları manevi olarak rahatlatma amacı üzerine birçok paylaşım yapıldı.

BAŞKAN TABAN'DA PAYLAŞTI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban söz konusu fotoğrafı sosyal meyda hesabından paylaşarak  şu ifadeleri kullandı "’ Bence affeder gel bir konuş istersen #HayırlıCumalar Gündüzlü Mahallesi Camii"