İnegöl Zabıtası 7/24 Sahada

#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 17:36

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, zabıta ekipleriyle bir araya gelerek şehrin düzeni ve halk sağlığı için yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Zabıta Müdürlüğü’nün 64 personelle İnegöl’ü 7/24 denetim altında tuttuğu belirtildi.

İnegöl Belediyesi bünyesinde şehrin farklı alanlarında denetim ve kontrol faaliyetleri yürüten Zabıta Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi. Toplantıda, devam eden süreçler ve uygulamalarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan Taban, şehrin huzuru ve kamu sağlığını sağlayan zabıta teşkilatına teşekkür ederek özverili çalışmaları için memnuniyetini dile getirdi.

64 Personelle Şehri Denetliyorlar

Zabıta Müdürlüğü’nün görev ve sorumluluklarına değinen Başkan Taban, 64 personelin, İnegöl’ün dört bir yanında hizmet verdiğini vurguladı. Zabıta Müdürlüğü’nün şehrin işletmelerinin ruhsat denetimlerinden kaldırım işgallerine, gıda işletmelerinin hijyen kontrollerinden okul kantinlerinin denetimine kadar geniş bir alanda halk sağlığı ve güvenliği için çalıştığını ifade eden Taban, ekiplere teşekkür etti.

İzleme ve Değerlendirme Merkeziyle 7/24 Gözetim

Başkan Taban, Mart ayında hizmete giren İzleme ve Değerlendirme Merkezi ile Zabıta Müdürlüğü’nün daha hızlı hareket ettiğini belirterek, şehir kameraları sayesinde trafikten çevre kirliliğine kadar birçok konuda anında müdahale edildiğini ve İnegöl’ün 7/24 gözetim altında olduğunu söyledi.

Halkın Desteği İstendi

Başkan Taban, zabıta ekiplerinin şehirdeki düzeni sağlamada önemli bir rol üstlendiğini ancak vatandaşların desteğinin de gerektiğini belirterek, 153 Çözüm Merkezi aracılığıyla eksikliklerin bildirilmesini istedi.