İnegöl Kafkasspor'dan Köfteci Yusuf'a Tam Destek

#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 13:52

İnegöl Kafkasspor taraftarları, Uşak deplasman yolculuğunda domuz eti iddialarıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf'a destek verdi. Taraftar grubu, Afyon'da Köfteci Yusuf tesislerinde mola vererek 'Köfteci Yusuf oley' sloganları attı. Detaylar haberde.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KÖFTECİ YUSUF'A KAFKASSPOR'DAN DESTEK ZİYARETİ
İnegöl Kafkasspor taraftarları, Uşak deplasman yolculuğunda, domuz eti iddialarıyla sarsılan ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'a destek verdi.

DOMUZ ETİ SKANDALI İDDİALARI VE DESTEK ZİYARETLERİ
Tarım Bakanlığı'nın yaptığı denetimler sonucunda, Köfteci Yusuf'un bazı ürünlerinde binde bir oranında domuz eti tespit edildiği iddia edilmişti. İddiaların ardından Yusuf Akkuş basın toplantısı düzenleyerek suçlamaları sert bir şekilde yalanladı. Bu açıklamanın ardından Köfteci Yusuf'a destek, sosyal medyada artarak devam etti.

TARAFTAR GRUBUNDAN DESTEK MESAJI
Bu destek furyasına, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden İnegöl Kafkasspor taraftarları da katıldı. Kamikazeler16 adlı taraftar grubundan oluşan yaklaşık 40 kişilik bir ekip, Uşak deplasman yolculuğu esnasında Afyon'da mola vererek, Köfteci Yusuf tesislerinde yemek yedi. Taraftarlar, tesislerde "Köfteci Yusuf oley" sloganları atarak desteklerini gösterdi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
Köfteci Yusuf'a yapılan destek ziyaretinin videosu, Kafkasspor'un resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşım, kısa sürede birçok beğeni ve destek mesajı aldı. Köfteci Yusuf'un tesislerinde bulunan diğer müşteriler ve çalışanlar da taraftarların sloganlarına zaman zaman eşlik etti.