İnegöl Ertuğrulgazi Derneği’nde Adem Vezir dönemi

#İnegöl | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 10:45

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği'nin yeni başkanı Adem Vezir, dün akşam gerçekleştirilen kongrede başkanlık görevine seçildi. Derneğin geleceğine yönelik hedefleri ve İnegöl gençlerine vurgu yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti.

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği, dün akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda tek listeyle gerçekleşen kongre sonucunda yeni başkanını seçti. Kongre sonucunda Adem Vezir, derneğin yeni başkanı olarak göreve başladı.

YENİ BAŞKAN ADEM VEZİR'DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Kongrede konuşan Adem Vezir, derneğin yönetim kuruluna seçilmenin onurunu yaşadığını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti. "Bugün burada sizlerin güveni ve desteği ile Ertuğrulgazi Derneği’nin yeni yönetim kurulu başkanı olarak bulunmanın gururunu yaşıyorum," dedi.

GENÇLERE VURGU: İNEGÖL’ÜN GELECEĞİ
Vezir, konuşmasında İnegöl gençlerinin önemine dikkat çekerek, derneğin en büyük hedeflerinden birinin gençlere yönelik projeler olduğunu belirtti. "Maalesef gençlerimiz, köklerinden ve kendi benliklerinden koparılmaya çalışılıyor. Bu konuda önemli adımlar atacağız," ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VİZYONU
Adem Vezir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere verdiği önemi hatırlatarak, "Türk çocuğu, ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır," sözünün kendilerine ışık tuttuğunu belirtti.

KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜNE VURGU
Vezir, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlayarak, Atatürk'ün kadın haklarına verdiği önemi hatırlatan sözlerle konuşmasını noktaladı. "Atatürk, kadınların toplumdaki önemini görmüş ve modern Cumhuriyet'in temellerini atarken onların da hak sahibi olduğunu belirten inkılaplar yapmıştır," dedi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Adem Vezir başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Mesut Erim, Emircan Demir, Oğuzhan Işındağ, Erkan Ataç, Halil İbrahim Yıldız, Mesut Uslu, Uğur Acar, Adem Yavuz, Semih Karatepe, Süleyman Korkut, Süleymen Korkut, Sefa Boyrat, İsmail Ayvaz