İÇDER’den Bozbey’e ziyaret

#İnegöl | Haber Merkezi
24 Oca 2024 / Çar 13:09

İnegöl Çorum Dernekleri Federasyonu geçtiğimiz aylarda yaptığı sert açıklama sonrası, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretler devam ediyor. İÇDER 14 Ekim tarihinde yaptığı sert açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti.
Çorumluları yok sayan herkes hak ettiği karşılığı görecektir açıklamasında bulunmasının ardından dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.

BOZBEY’E ZİYARET
31 Mart 2024 seçimleri öncesi, İçder Federasyonu'ndan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bursa belediye başkan adayı Mustafa Bozbey'e özel bir ziyaret gerçekleşti. İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Zemci Şahin de özel ziyarete katılım sağladı. İçder Federasyonu, Bozbey'e çiçek takdim ederek seçim öncesi istişarelerde bulundu.

HERKES HAK ETTİĞİ KARŞILIĞI GÖRECEKTİR
Öte yandan 14 Ekim tarihinde yapılan açıklama ise şu şekilde;

Mahalli idareler seçimleri öncesi, federasyonumuz ve İnegöl’ümüzün değerlendirmesini yaptık. Almış olduğumuz kararlardan birisi de 31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli idareler seçiminde alacağımız tavır oldu. Yaptığımız değerlendirmelerde siyasi partilerin hemşerilerimize ve federasyonumuza bakış açısına göre bizde onlara aynı şekilde yaklaşımda bulunacağız. Bizi yalnız bırakmayan bizimle bütünleşen tüm siyasi partilere kapımız sonuna kadar açıktır. Bu camiayı basit gören herkes hak ettiği karşılığı görecektir aldığımız kararlar hayırlı olsun inşallah