Hastanedeki o hizmet sonrası teşekkür mesajı yayınladılar

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Ara 2023 / Per 15:44

İnegöl Devlet Hastanesi'nde anjiyo için başlatılan çalışması sonrası İnegöl Sağlık Hizmetlerini Destekleme Grubu bir teşekkür mesajı yayınladı.

Yapılan açıklama şu şekilde; "Bildiğiniz üzere İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olduğunu düşündüğümüz ANJİYO gerek Devlet Hastanesi gerekse İlçemizde konuşlu bulunan Özel Hastanelerde yapılmamaktaydı. İlçemizin bu ihtiyacını gidermek üzere Kenan Kender’in başlatmış olduğu kampanya ve girişimler sonucu bir dernek kurarak bu ihtiyacı gidermek üzere şehrimizin işadamları tarafından desteklenmesiyle bir çalışma içine girerek çalışmalara başladık. Bu süreçlerde Sayın Milletvekilimiz  Ayhan Salman’ın durumdan haberdar olması ve üzerime düşeni yapacağım demesinden sonra, Sağlık Bakanımız ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde anjiyo Cihazı ve gerekli kadronun tayini hakkında müjdeli haberleri tarafımıza iletmişlerdi. Bu yaşananlardan sonrada dün itibariyle cihazların İnegöl Devlet Hastanesi tarafından teslim alındığı bilgisi tarafımıza ulaştı.
Bu süreçlerde Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve Milletvekilimiz Sayın Ayhan Salman’a çok teşekkür ederiz.
                                                                   
                                                     Sağlık Hizmetlerini Destekleme Grubu
Kenan Kender, Sinan Sülek,  Mehmet Akif Kılıç, Abdullah Özdemir, Tevfik Demirhan, Erol Cengiz , Selçuk Armağan, Tahsin Üsküplü,Murat Bayram, İbrahim Özcan, Yaşar Şener