Hasanpaşa'da Türkü Dolu Gece

#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 11:20

Hasanpaşa Mahallesi’nde bu yıl ilki düzenlenen “Türkü Gecesi” yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Etkinlikte, İnegöl Anadolu Kültür Sanat Derneği sanatçıları Hasanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

HASANPAŞA MAHALLESİ’NDE TÜRKÜ GECESİ COŞKUSU YAŞANDI

Bu yıl ilki düzenlenen Türkü Gecesi, Hasanpaşa Mahallesi köy meydanında gerçekleştirildi. Hasanpaşa Kültür, Tarih, sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Köy Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye katılanlar, İnegöl Anadolu Kültür Sanat Derneği sanatçılarının seslendirdiği türkülerle keyifli bir akşam geçirdi.

GECEYE YOĞUN KATILIM OLDU

Türkü Gecesi’ne İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Gürcü Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Sevda Bayraktar ve başkan yardımcıları Özel Türkyılmaz, Tuğba Can, Tamriko Beyhan Çiçek, Küçük Yenice Muhtarı Alaattin Zengin, Süpürtü Köyü Muhtarı Ferruh Koyuncu, Yiğitköy Muhtarı Ertan Sakin, Kulaca Köyü Muhtarı Tunay Uğur, Bilal Köyü Muhtarı Ayşe Aker gibi isimler katıldı.

SANATÇI NURULLAH OVALI SAHNEDEYDİ

Gecede, İnegöl Anadolu Kültür Derneği Başkanı ve sanatçısı Nurullah Ovalı da sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

ŞÜKRİYE KUŞ’TAN DUYGUSAL KONUŞMA

Hasanpaşa Kültür, Tarih, sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükriye Kuş, yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür ederek, “Ben bu akşam şiir ya da şarkı değil de, bu nadide topluluğa gerçekten saygıyla eğilmek istiyorum. İyi ki varsınız, şereflendirdiniz” dedi.

Kuş, konuşmasının devamında Kadınlar Kolu Başkanları Meryem Yıldızhan, İlknur Eren, Fatma Özkan ve Köy Muhtarlık Azası Nefise Yelbey’e de teşekkür etti.

MUHTAR HASAN KARADENİZ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Hasanpaşa Köyü Muhtarı Hasan Karadeniz ise “Güzel bir gecenin içerisindeyiz. Yardımcı arkadaşlarımıza ve etkinliğe katılan muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kış boyu daha güzel etkinliklerde bir arada olacağız” diyerek katılımcılara hitap etti.