Fevzi Çetin Türkiye Şampiyonu oldu

#İnegöl | Haber Merkezi
13 May 2024 / Pzt 14:35

Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Planör Model Uçak Serbest Uçuş kategorisinde MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Fevzi Çetin Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası'nda, Planör Model Uçak Serbest Uçuş kategorisinde büyük bir heyecan yaşandı. MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerinden Fevzi Çetin, muhteşem performansıyla Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.
 
Yarışmada, MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri Gökay Organcı, Cihan Doğan ve Gökhan Yavuz da kendi yeteneklerini sergilediler. Yarışma, hava sporları tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli sporcular, gökyüzünde ustalıklarını sergilediler.
 
Fevzi Çetin'in şampiyonluğuyla sonuçlanan bu mücadele dolu yarışmada, sporcuların birbirlerine olan saygı ve fair-play ruhu da gözlerden kaçmadı. Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği bu önemli organizasyon, hava sporlarının gelişimine ve yaygınlaşmasına önemli katkılarda bulunuyor.