FETÖ ölünce İnegöllü genç bakın ne yaptı

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eki 2024 / Pzt 16:03

İnegöl'de bir esnaf, FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi sonrası yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Esnaf Süleyman Bayrak, teröristlerin sonunu temenni ederek bu kampanyayı başlattığını açıkladı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İNEGÖLLÜ ESNAFTAN GÜLEN’İN ÖLÜMÜNE ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI
Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir esnaf, FETÖ lideri terörist elebaşı Fethullah Gülen’in ölüm haberini kutlamak amacıyla yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Bayrak Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, işyerinin camına, "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen’in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" yazılı bir afiş astı.

"ÖLÜM HABERİNİ ALDIK, MUTLU OLDUK"
Süleyman Bayrak, açıklamasında, "Bugün güzel bir haber aldık. Terörist lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberini sosyal medyada gördük. Ben mutlu oldum, sevindim" ifadelerini kullandı. Bayrak, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında da benzer bir tavır sergilediğini, dükkanına "Fetöcü hainler ve destekçileri giremez" yazılı afişler astığını belirtti.

İNDİRİM KAMPANYASININ AMACI
Bayrak, indirim kampanyasını başlatma sebebini, "Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz" sözleriyle açıkladı. Vatandaşların kampanyadan yararlanmasını dileyen Bayrak, teröristlerin sonunu temenni etti. "Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin" diyen esnaf, bu tarz haberleri aldıkça mutlu olduklarını ifade etti.

"TERÖRİSTLERİN SONU GELSİN"
Süleyman Bayrak, konuşmasında, "Keşke biz alsaydık canlarını ama bu haberleri aldıkça seviniyoruz. Darısı diğer teröristlerin başına" şeklinde görüş bildirdi. Bayrak, devletin bu tür durumlara müdahale etmesini ve teröristlerin cezalandırılmasını arzu ettiğini vurguladı.