Fenerbahçe, resmi siteden İnegöl’deki derneği paylaştı

#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 11:47

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği’nin, Hamamlı Ortaokulu’nun tadilatını gerçekleştirmesi ve okulun sarı lacivert renklere boyanması, Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinde yer aldı. Dernek Başkanı İhsan Gönül, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FENERBAHÇE, İNEGÖL'DEKİ DERNEĞİN FAALİYETLERİNİ RESMİ SİTEDE PAYLAŞTI

Fenerbahçe, resmi internet sitesi olan fenerbahce.org üzerinden İnegöl Fenerbahçeliler Derneği’nin Bursa’nın İnegöl ilçesindeki faaliyetlerine yer verdi. Hamamlı Ortaokulu’nun tadilatı, okulun dış cephesinin yenilenmesi ve sarı lacivert renklere boyanması gibi çalışmalar, Fenerbahçe kulübünün dikkatini çekti.

İNEGÖL FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN OKULA BÜYÜK DESTEK

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, Hamamlı Köyü İlkokulu/Ortaokulu’nun yapımına 2008 yılında başlamış ve 2009 yılında tamamlayarak eğitime kazandırmıştı. Son dönemde yapılan dış cephe yenileme çalışmaları, tretuvar düzenlemeleri ve Atatürk silüetleri de derneğin katkılarıyla gerçekleştirildi.

DERNEK BAŞKANI İHSAN GÖNÜL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İhsan Gönül, projeye destek verenlere teşekkür etti. Gönül, “Okulumuzun yapımında emeği geçen başta Kurucu ve Onursal Başkanımız Sayın Refik Tabakoğlu olmak üzere, derneğimizde görev almış tüm yönetim kurulu üyelerine ve sponsorlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

SARI LACİVERT RENKLERE BOYANAN OKUL İLGİ ODAĞI OLDU

Hamamlı Ortaokulu'nun dış cephesi, sarı lacivert renklere boyanarak Fenerbahçe ruhunu yansıtıyor. Derneğin yaptığı bu çalışma, hem bölge halkı hem de Fenerbahçe camiası tarafından takdirle karşılandı. Gönül, “Okulumuzun dış cephesinin boyanması ve panoların düzenlenmesinde emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.