Dilay Dizdar Diyetisyenlik Merkezi açıldı

#İnegöl | Haber Merkezi
11 Kas 2023 / Cmt 17:51

Diyetisyen Dilay Dizdar, düzenlenen açılış töreni ile diyetisyenlik ofisini hizmete açtı.

Saat Kulesi karşısında yapılan açılışa Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Dilay Dizdar, "Açılışımıza hoşgeldiniz. Bu özel günümde yanımda olduğunu için teşekkür ederim. Beslenme temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Bende İnegöl halkımıza sağlıklı ve doğru beslenmek adına ışık tutmak istiyorum. Böylelikle toplum sağlığınında iyileşetirilmesine ve geliştirilmesine katkıda bulunmak istiyorum. Hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, "Saplık en başta geliyor. Diyet ihtiyacımız oaln birşey ve profesyonel diyetisyenlere şehrimizin ihtiyacı var. Bu açığı Dilay kardeşimiz tamamlayacak. Yeni işyerinin kendilerine ve İnegöl'e hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Alper Taban ise şunları söyledi; "İşletmemiz hayırlı olsun. Dilay Hanım çok güzel konuştu. Diyetisyenlik dediğimizde zayıflamak algılanıyor ama bence sağlık için diyetisyenlere gitme bilincini arttırmamız gerekiyor. Dilay hanım ve diyestisyenlik merkezleri bunu başaracaktır. En fazla ihtiyacımız olan şey sağlıktır. Sağlıklı olmak içinde işin uzmanlarına başvurmamız gerekiyor. Ben Dilay Dizdar'ı cesaretinden dolayı kutluyorum. İnegöl'de başarılı iş insanları var. Bundan dolayıda çok mutlu oluyorum. Diyetisyen merkezleri de artmaya başladı. Demekki toplumumuz buna yöneliyor. Yeni işletmemizin Dilay Dizdar ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Dilay Dizdar Diyetisyenlik Merkezi kurdele kesimi ile hizmete açıldı.