Coffeeshop Company İnegöl’de Açıldı

#İnegöl |
06 Haz 2016 / Pzt 17:15

Dünyaca ünlü bir marka olan ve İnegöl’ün en kaliteli mekânlarından biri olmaya aday olan Coffeeshop Company düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Cihat Kayhan ve Murat Kök ortaklığında Garaj yolu üzeri kafeler bölgesinde faaliyete giren Coffeeshop Company firmasının açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, MHP İlçe Eski Başkanı Müfit Besler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

DÜNYA ÜZERİNDE 400 KÜSUR ŞUBESİ BULUNUYOR

 

Açılış töreni esnasında bir konuşma yapan firma ortaklarından firma ortaklarından Cihat Kayhan, “Coffeeshop Company’i İnegöl’e getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Coffeeshop dünya üzerinde 400 küsur şubesiyle kahve segmentinde çok ciddi bir yere ve lezzete sahiptir. Bu lezzet bugünden itibaren İnegöl halkının beğenisine sunulacaktır” dedi.

 

BACASIZ FABRİKALAR

 

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “İşletmecilerimiz yabancı değiller. Kendilerini tebrik ediyorum. İnegöl’e yeni bir marka kazandırdılar. İnegöl bu konuda çok şanslı ve bereketli bir bölge. Her geçen gün kendini yeniliyor, yeni yeni firmalar şehrimize geliyor. Karşımızda daha düne kadar bu AVM yoktu fakat bugün tüm güzellikleriyle beraber burada. Beraberinde Şebboy Caddesi’nin işletmecilik anlayışı değişti, günün şartlarına uygun işletmeler kuruluyor. Bu işletmeler bacasız fabrikadırlar. Profesyonel bir ekip var, size kaliteli hizmet sunabilmek için tüm şartları düşünüyorlar. İşletmenin sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Şehrimize değer katacağını biliyorum. Ramazan-ı Şeriflerinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirilecek işletme gezilip incelendi.