Cihat Yaycı paşa İnegöl'e geliyor! Filistin-İsrail Savaşını anlatacak

#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2023 / Sal 17:17

İnegöl Belediyesi, dünyanın gündemini meşgul eden Filistin-İsrail çatışmaları ve bölgedeki son gelişmeler hakkında bir seminer düzenliyor. 'Filistin-İsrail Savaşı ve Türkiye'nin Stratejisi' başlıklı programa, Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı konuşmacı olarak katılacak. Programın, Cuma akşamı gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İsrail'in filistin'de devam eden saldırıları ve yaşanan insanlık dramı dünya gündemini derinden etkilerken, İnegöl Belediyesi de bu önemli konuya dikkat çekmek adına harekete geçti. "Filistin-İsrail Savaşı ve Türkiye'nin Stratejisi" başlıklı seminer, Müstafi Tümamiral Doç. Dr. cihat yaycı'nın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, ilçe halkını bilgilendirmeyi amaçlıyor.

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "filistin'deki acı olaylar ve Türkiye'nin bu konudaki duruşu hakkında bilinçlendirme yapılacak olan seminerde, saygıdeğer Müstafi Tümamiral Doç. Dr. cihat yaycı, İnegöl halkıyla buluşacak. Program, Cuma akşamı saat 20.00'de Beşinci Mevsim Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olup, tüm ilçe halkımız bu önemli etkinliğe davetlidir" denildi. Katılımcıların etkileyici sunumlarla bilgi sahibi olacağı bu seminer, toplumun hassasiyetini artırma ve insanlığın yaşadığı bu zor süreci anlama çabalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.