CHP'li heyet, Hayvan barınağını yerinde inceledi

#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ağu 2024 / Çar 18:16

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek hayvan hakları konusundaki hassasiyetleri gözlemledi ve yetkililerden bilgi aldı. Şahin, vatandaşların endişelerini anladıklarını ve bu konudaki takiplerinin süreceğini belirtti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, hayvan hakları konusunda kamuoyunda oluşan hassasiyetleri göz önünde bulundurarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ne giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Şahin ve beraberindeki parti heyeti, merkezi gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra merkezden ayrıldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Şahin, "Hayvan hakları konusunda son zamanlarda kamuoyunda oluşan hassasiyetleri göz önünde bulundurarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni gezdik, gözlemledik ve yetkililerden bilgi aldık. Hayvan hakları savunucuları ve bu konuda endişeleri olan vatandaşlarımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri gidermeyi kendimize vazife edindik. Bakım Merkezi’nde yaşayan hayvanların koşulları açısından herhangi bir olumsuzluk görmedik. Her alanda ve her konuda olduğu gibi halkımızın isteklerinin ve beklentilerinin daima takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.