Bu sefer ucuz atlattık! Vatandaş çözüm bekliyor

#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2024 / Çar 12:01

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Paşaören Sokak ile Hicran Sokak kesişiminde meydana gelen okul servisi kazasında 8 öğrenci ve bir servis hostesi yaralandı. Vatandaşlar, sürekli kazaların yaşandığı bu noktada önlem alınmasını istiyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bugün meydana gelen ve 8 öğrencinin yaralandığı okul servisi kazası, gözleri bir kez daha Paşaören Sokak ile Hicran Sokak kesişimine çevirdi. Bölge sakinleri, sürekli kazaların yaşandığı bu tehlikeli noktada önlem alınması gerektiğini vurguluyor. Daha önce de aynı bölgede birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana gelmiş olmasına rağmen, yetkililer tarafından henüz etkili bir önlem alınmadı.

Sabah saatlerinde okul servisi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 anaokulu öğrencisi ve bir servis hostesi yaralandı.

Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, bu noktada sürekli kazaların yaşandığını belirterek, yetkililere seslendi. Bölge sakinleri, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğun trafiğin olduğu bu bölgede hız kesici, trafik ışığı veya uyarı levhalarının konulması gerektiğini ifade ediyor.

Bir mahalle sakini, " kazalar oluyor. Bugün daha büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Yetkililerden acilen bu bölgede önlem almalarını istiyoruz," dedi.

Vatandaşlar, bölgedeki kazaların son bulması için yetkililerden çözüm beklerken, yaşanan bu son olay, hem sürücülerin hem de yayaların dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Adem Demir