Bir dönemin en çok koşulan İnegöllü ismi bu sözlerle eleştirdi

#İnegöl | Haber Merkezi
09 Kas 2023 / Per 18:37

Bir dönem adından söz ettiren Ali Akman’ı eski teknik direktörü Mustafa Er katıldığı programda eleştirdi.

bursaspor eski Teknik Direktörü mustafa er, yeşil-beyazlı takımın son durumuyla ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Radyospor’a konuşan Er, “bursaspor‘un geldiği nokta herkesi üzüyor. Bursaspor‘dan herkes uzaklaştı, Bu sezon Bursaspor ne yazık ki 3-4 bin taraftara oynuyor” diye konuştu.

ALİ AKMAN İÇİN DİKKAT ÇEKİCİ YORUM
 
Değişik dönemlerde bursaspor’u Süper Lig ve 1.Lig’de çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam, kulübüne haber vermeden E.Frankfurt’a giden eski golcüsü Ali Akman’la ilgili de şu dikkat çekici yoruma imza attı:
“Birlikte çalıştığımız ve ligin devre arasında Almanya’ya giden oyunculardan Ali Akman eski günlerini arıyor. Bu konuda sadece şunu söyleyebilirim, herkes tercihlerini yaşar.”

İnegöllü yıldız Ali Akman, öyle bir kulübe transfer oldu ki İnegöllü yıldız futbolcu dünya evine girdi İnegöllü yıldız İzmir’de kayboldu İnegöllü yıldızın yeni takımı belli oldu İnegöllü futbolcu Galatasaray yolcusu Ayhan Akman Galatasaray ile anlaştı İnegöllü Ali Akman’a Arsenal talip oldu Hollanda İnegöllü Ali Akman'ı konuşuyor İnegöllü yıldıza büyük onur İnegöllü yıldız Hollanda’yı sallıyor Ayhan Akman sosyal medyada gündem oldu İnegöllü yıldız kadro dışı bırakıldı İnegöllü Ali Akman transferi Bursaspor’u karıştırdı İnegöllü yıldız Almanya’ya transfer oluyor