Bereket sofralarında mahallenin sorunları dinleniyor

#İnegöl | Haber Merkezi
12 Oca 2024 / Cum 11:15

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kış aylarında gerçekleştirdiği 'Bereket Sofrası Halk Günleri Buluşmaları' kapsamında bu hafta Mahmudiye Mahallesi'ndeki Hürriyet (Sarı) Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah namazının ardından mahalle sakinleri ve cami cemaatiyle simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapan Başkan Taban, vatandaşları dinleyerek mahallenin sorunlarını masaya yatırdı.

Kahvaltının ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Taban, "Bu buluşmalarda amacımız hem vatandaşlarımızla birlikte namazlarımızı eda edip hem de simit, zeytin, peynir, çay eşliğinde kahvaltımızı yaparak mahallemizle ilgili istişareler yapmak. Sizleri dinlemek. Çalışma arkadaşlarım, İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimizle her Cuma sabahı farklı bir camimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hazır gelmişken sizlerin de sorunlarını, talep ve önerilerini dinlemek istiyoruz" dedi.

Vatandaşların İnegöl ve yaşadıkları mahalle özelinde sorunlarını dinleyen Başkan Taban, talep ve ihtiyaçlar üzerine istişarelerde bulundu.

Başkan Taban, mahalle sakinlerine verdiği hizmetlerden de bahsederek, "Mahmudiye Mahallesi'nde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Mahallemizdeki parklarımızı yeniledik, yeni parklar yaptık. Mahallemizin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmalarını tamamladık. Mahallemizin aydınlatmasını yenileyerek daha güvenli bir hale getirdik. Mahallemizin sosyal donatı alanlarını zenginleştirdik. İnşallah önümüzdeki dönemde de mahallemizdeki hizmetlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Taban, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.