Bein Sports'tan İnegöl Temsilcisi Cerrahspor’a Forma Desteği

#İnegöl | Haber Merkezi
16 Eki 2024 / Çar 12:13

Bein Sports Türkiye, İnegöl temsilcisi Cerrahspor’a forma desteği verdi. 2 bin takımın başvurduğu destek programında 20 takım seçildi. Cerrahspor, 60 adet göğüs reklamlı formayla müsabakalara başladı.

BEIN SPORTS TÜRKİYE’DEN Cerrahspor’A FORMA DESTEĞİ

Bein Sports Türkiye, spor kulüplerine verdiği destek kapsamında, 20 futbol takımına forma desteği sağladı. 2 bin takım arasında yapılan başvurular sonucunda seçilen takımlar arasında İnegöl temsilcisi Cerrahspor da yer aldı.

Cerrahspor 60 ADET FORMAYLA MÜSABAKALARA BAŞLADI

Cerrahspor, Bein Sports’un desteğiyle 60 adet göğüs reklamlı forma temin ederek müsabakalarda boy göstermeye başladı. Toplamda 3 takım, verilen formalarla sahaya çıkarken, Cerrahspor’un sporcuları da bu anlamlı destekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

BEIN SPORTS'UN FORMA DESTEĞİ

Bein Sports’un sağladığı bu forma desteği, özellikle amatör futbol kulüplerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir katkı sağlıyor. forma desteği programı ile 2 bin takım arasından seçilen 20 takımın sporda daha güçlü bir şekilde yer alması hedeflendi.

Cerrahspor’A DESTEK MEMNUNİYET YARATTI

Cerrahspor, aldığı forma desteği ile İnegöl'ü en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Kulüp yöneticileri, Bein Sports’a teşekkür etti.