Başkan Taban öğrencilerle buluştu!

#İnegöl | Haber Merkezi
25 Eki 2024 / Cum 15:24

Her hafta farklı bir okulda “Genç Bakış” ismiyle düzenlenen buluşmalar kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Alper Taban, bu hafta Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

**Başkan Alper Taban Gençlerle "Genç Bakış"ta Buluştu: İnegöl’ün Geleceği İçin ortak akıl Vurgusu**

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gençlerin vizyon ve fikirlerinden faydalanmak amacıyla "Genç Bakış" isimli gençlik buluşmalarında lise öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu haftaki durağı Naire Çikayeva Anadolu Lisesi olan Taban, öğrencilerden gelen önerileri ve eleştirileri dikkatle dinledi ve İnegöl’ün geleceğini gençlerle birlikte şekillendirmek istediklerini ifade etti. Taban, “Hızla gelişen bir şehir olan İnegöl’ü çok daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Gençlerimizin bu süreçteki fikirleri bizim için çok değerli,” dedi.

1966 yılında eğitime başlayan, İnegöl Lisesi'nin modern yüzü olarak bilinen Naire Çikayeva Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen buluşmada Taban, gençlerin şehirde nasıl bir yaşam istediklerini öğrenmek ve taleplerini almak adına bu buluşmaları gerçekleştirdiklerini vurguladı.

**"Gençlerimizi Dinlemek Olmazsa Olmazımız"**

Gençlerin beklentilerini dinlemek için bu buluşmaların yapıldığını hatırlatan Başkan Taban, “Karşımızdaki kitle, İnegöl’de yaşayan herkes. Gençlerimizin gelecekte nasıl bir şehirde yaşamak istediklerini anlamak bizim olmazsa olmazımız,” diye konuştu. Taban’ın konuşmasının ardından öğrenciler, karşılıklı soru-cevap bölümünde talep ve önerilerini paylaştılar.