Başkan Taban öğrencilerin konuğu oldu

#İnegöl | İHA
18 Eki 2024 / Cum 14:56

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Genç Bakış programı kapsamında Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. 13-21 Ekim İmam Hatipler Haftası dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin fikirleri dinlendi.

BAŞKAN Alper Taban, GENÇ BAKIŞ PROGRAMINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARADA
Her hafta farklı bir okulda Genç Bakış programları düzenleyerek öğrencilerle bir araya gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu hafta 13-21 Ekim İmam Hatipler Haftası dolayısıyla Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Taban, gençlerin vizyon ve fikirlerine önem verdiğini vurguladı.

İMAM HATİPLER HAFTASI DOLAYISIYLA ÖZEL ZİYARET
13-21 Ekim İmam Hatipler Haftası nedeniyle bu hafta Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih eden Başkan Taban, öğrencilerin haftasını kutladı. Başkan, bu okulun İnegöl ve ülkemiz için önemli bir ilim irfan yuvası olduğunu belirtti ve öğrencilerin bu bilinçle kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

“BU ŞEHRİ TEK BAŞIMA YÖNETMEM”
Öğrencilerle gerçekleştirdiği buluşmada şehir yönetimi üzerine de konuşan Başkan Alper Taban, “Bu şehri bir Belediye Başkanı yalnız başına yönetemez. Ancak bu şehirde yaşayan tüm bireylerin katılımıyla çok daha güzel yönetilir” dedi. Gençlerin yönlendirmesi ve şehir yönetimine katılımları konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SORU CEVAP BÖLÜMÜNDE ÖĞRENCİLERİN FİKİRLERİ DİNLENDİ
Kısa bir açılış konuşmasının ardından etkinlikte soru-cevap bölümüne geçildi. Öğrenciler, güncel konular, talepler, öneriler ve eleştirilerini Başkan Taban’a iletti. Bu bölümde öğrencilerin aktif katılımı dikkat çekti.