Bahçeli’nin söylemi sonrası İnegöl’de her yere bu afiş asıldı

#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 10:21

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Öcalan’a yönelik çağrısının ardından, İnegöl’de SETA imzalı “Uyan Türkiye Apo Mecliste, Teröristin yeri meclis değil sarı torbadır” afişleri asıldı.

BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISI SONRASI İNEGÖL’DE HAREKETLİ GECE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısında PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a yönelik yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Bahçeli, Öcalan’a seslenerek, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" ifadelerini kullandı. Bu çağrı, toplumun çeşitli kesimlerinden farklı tepkilerle karşılandı.

İNEGÖL’DE "UYAN TÜRKİYE" AFİŞLERİ ASILDI

Bahçeli’nin açıklamalarının ardından İnegöl’de dün gece önemli gelişmeler yaşandı. SETA imzası taşıyan “Uyan Türkiye Apo Mecliste, Teröristin yeri meclis değil sarı torbadır” yazılı afişler, İnegöl’ün birçok noktasına asıldı. Bu afişler, ilçe halkının dikkatini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

AFİŞLERİN KİM TARAFINDAN ASILDIĞI BİLİNMİYOR

Afişlerin kim ya da kimler tarafından asıldığı henüz netleşmiş değil. 

TOPLUMUN TEPKİSİ VE SOSYAL MEDYADAKİ YANKISI

Bahçeli'nin Öcalan'a yönelik sözleri ve sonrasında İnegöl’de asılan afişler, sosyal medyada da geniş bir etkileşim aldı. Bazı vatandaşlar, terörle mücadele konusunda Bahçeli’ye destek verirken, bazıları da “Apo’nun Meclis’e gelmesi” fikrine tepki gösterdi.