Ayhan Salman: '200 Gün Oldu, Artık Mazeret Üretmeyin'

#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 15:58

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yaptığı açıklamada, 200 günün geçtiğini ve artık mazeretlerin sona erdiğini belirtti. İnegöl'de süren çalışmaların hızlanması gerektiğine dikkat çekti.

200 GÜN OLDU, ARTIK MAZERETİNİZ KALMADI
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki eksiklerin giderilmesi çağrısında bulunarak, "İnegöl’ümüz hızla büyüyor, gelişiyor. İnegöl’ün AVM’leri çoğalıyor. Müteşebbislerimiz güzel işler yapıyorlar. Dolayısıyla bizim de hem hükümet olarak hem belediyelerimiz olarak onların önünü açmak ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

İNEGÖL’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın sorumluluk alanındaki çalışmaları hızla gerçekleştirdiğini belirten Ayhan Salman, “İnegöl İlçe Belediye Başkanımız da kendi üzerine düşen görevleri hızlı bir şekilde yapıyor. Ama artık Büyükşehir Belediye Başkanımızın da 6 aydan fazla zaman geçti mazeret üretmekten ziyade yavaş yavaş iş yapma döneminin geldiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

MAZERETLER YERİNE İCRAATLAR
Salman, "Genelde bahaneler bulunuyor, mazeretler üretiliyor. 6 aydır aşağı yukarı personelle ilgili partizanca, orada insanların emekleriyle uğraşılıyor. Bunların artık neticelendirilmesi ve liyakatli insanları siz işletmelerinizden çıkardığınızda, iş yapma süreciniz de zorlanıyor." diyerek, Büyükşehir Belediyesi'nin İnegöl ve diğer ilçelerdeki hizmetlere odaklanması gerektiğini vurguladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YAPILAN ÇAĞRI
Salman, "Yaklaşık 200 güne yakın bir süreç oldu. Artık biz mazeretlerin kalmadığını düşünüyoruz. Hızlı şekilde Bursa’mızın her ilçesinde, özellikle İnegöl’de, köylerimizde Büyükşehir Belediyemizin yapması gereken icraatları yapması çağrısında bulunuyorum." dedi. Ayrıca, İnegöl'deki müteşebbisler ve belediye çalışmalarına teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR’İN SORUMLULUKLARI AKSIYOR
“Burada dahi Büyükşehir sorumluluğunda yapılması gereken hizmetler var. Maalesef onlar aksıyor. Bir an önce onların da yapılmasıyla şehrimiz daha güzel bir hale gelecektir.” şeklinde konuştu.