Atatürk Bulvarı'ndaki Hatalı Parklanmalar Trafiği Felç Ediyor

#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 15:40

İnegöl'ün Atatürk Bulvarı'nda hatalı parklanmalar yüzünden trafik tek şeride düşüyor, araç kuyrukları oluşuyor. Sürücüler 1 kilometrelik yolu 20 dakikada kat ediyor.

İNEGÖL'DE HATALI PARKLANMALAR TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLİYOR
İnegöl'ün en önemli caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı, hatalı parklanmaların kurbanı oldu. Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan hatalı parklar, trafiğin tek şeride düşmesine neden oluyor. Bu durum, özellikle yoğun saatlerde uzun araç kuyruklarına yol açıyor.

TRAFİK TEK ŞERİDE DÜŞÜYOR
hatalı parklanmalar nedeniyle trafik tek şeride düşüyor ve sürücüler bu daralmadan dolayı zorluk yaşamaktalar. İnegöl AVM kavşağından itibaren yaklaşık 1 kilometrelik yol, araç kuyrukları nedeniyle 20 dakikada kat edilebiliyor.

DENETİM EKSİKLİĞİ SORUNU DAHA DA BÜYÜTÜYOR
Halk Bankası'nın önünden başlayıp ek hizmet binasının önüne kadar devam eden hatalı parklar, denetim eksikliği nedeniyle trafiğin akıcı olmasını engelliyor. Özellikle akşam saatlerinde herhangi bir müdahalenin yapılmaması, trafik keşmekeşinin artmasına neden oluyor.

ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER
Sürücüler, trafiğin daha akıcı hale gelmesi için hatalı parklanmaların önlenmesi ve daha sıkı trafik denetimleri yapılması gerektiğini vurguluyor. Atatürk Bulvarı'ndaki bu sorun çözülmediği sürece, İnegöl trafiğinde yaşanan sıkıntılar devam edecek gibi görünüyor.