Araçların tamamını dezenfekte ettiler

#İnegöl | Haber Merkezi
13 Mar 2020 / Cum 19:47

İnegöl Seyahat ve İnegöl Turizm firmaları bünyelerinde bulunan toplu taşıma araçların tamamını dezenfekte etti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'in Vuhan kentinde yaklaşık 3 ay önce ortaya çıkan Kovid-19'un (Yeni Koronavirüs) Türkiye'de tedbirlerin alındığını açıkladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

İnegöl’de başta çocuk parkları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmaları başlarken yolcu taşımacılığı yapan özel şirketlerde vatandaşın etkilenmemesi için dezenfekte çalışmalarına başladı.

İnegöl’den Bursa’ya ve İstanbul’a yolcu taşımacılığı yapan İnegöl Seyehat ve İnegöl Turizm firmaları toplam 30 aracı bugün dezenfekte ettiler.

DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDECEĞİZ
İnegöl Seyahat firması adına açıklamalarda bulunan başkan İsmail Manavoğlu “Halkımızın sağlığı bizler için önemli, hergün binlerce insanı İnegöl’den Bursa’ya ve İstanbul’a taşıyoruz. Bizde Koronavirüsüne önlem amaçlı araçlarımızı dezenfekte ettik. Bu dezenfekte işlemlerini düzenli olarak gerçekleştireceğiz ” dedi.

İnegöl Turizm firması adına açıklamalarda bulunan başkan Erdal Doğrul  ise “Halk sağlığı bizim için çok önemli. O yüzden vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile seyahat edebilmeleri adından otobüslerimizi ve midibüslerimizi dezenfekte ettik. Bundan sonrada bu dezenfekte işlemini sürekli yapacağız” dedi.