AK Parti'de İnegöl Belediye Başkan adayı belli oluyor

#İnegöl | Haber Merkezi
26 Kas 2023 / Paz 13:21

AK Parti’nin belediye başkanlarını belirlemek için ilk adım olan temayül yoklaması Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Bursa AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi Belediye Başkan adaylarını belirlemek üzere Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde E-Temayül Elektronik Teşkilat yoklaması yapıyor. 

Düzenlenen E-Temayül Elektronik Teşkilat yoklamasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

İNEGÖL’DEN 9 ADAY ADAYI
Rıdvan Kocaağa, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Serdar Nalcı, Mahsuni Canbay, Bülent Temelli, Sedat Öpçiner, İsmail Kösen, Yavuz Uğurdağ ve Nedim Bayram bu seçim yarışında yer alıyor.

TEMAYÜL YOKLAMASI NASIL YAPILIYOR
AK Parti’de temayül yoklamasında her teşkilat üyesi girdikleri kabinlerinde oylama ekranında, mevcut belediye başkanı Alper Taban’ın hizmetlerinden memnun musunuz sorusu sorulacak.
Bir sonraki ekranda ise 9 aday adayından 2 ismin seçilmesi istenecek.
En son ekranda ise  9 aday adayının haricinde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz sorusunda 2 isim istenecek.
Alınan sonuçlar Genel Merkeze iletilecek.
Daha sonra saha anketinden alınan sonuçlar komisyona iletilecek. Komisyon eldeki veriler ile İnegöl Belediye Başkan Adayının kim olması gerektiğini belirleyecek.