Ağıralioğlu'nun partisinin temelleri İnegöl'de atıldı

#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 19:50

Yavuz Ağıralioğlu'nun liderliğinde kurulacak Anahtar Parti için İnegöl'de düzenlenen toplantıda, güncel siyaset konuları ve partinin vizyonu hakkında bilgiler paylaşıldı.

İNEGÖL'DE TARİHİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde yeni kurulacak Anahtar Parti için İnegöl’de ilk defa geniş katılımlı bir toplantı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda güncel siyaset konuları ve partinin kuruluş süreci hakkında fikir alışverişi yapıldı.

YOĞUN KATILIM GÖZLEMLENDİ

Bursa İl Koordinatörü Fikret Aslan başkanlığında gerçekleştirilen programa yoğun bir katılım sağlandı. Katılımcılar, partinin hedefleri ve politikaları hakkında düşüncelerini paylaşarak, milliyetçi ve muhafazakar bir yapı üzerine kurulan partinin vurgulamak istediği konuları dile getirdiler.

PARTİNİN VİZYONU VE DEĞERLERİ

Öte yandan, Yavuz Ağıralioğlu tarafından kurulacak partinin adı Anahtar Parti olacağı öğrenildi. Siyaset kulislerinde konuşulan bilgilere göre, partinin adalet ve liyakat öncelikli olacak şekilde bir yapı oluşturacağı belirtildi. Yeni partinin, Türkiye'nin siyasi yapısına katkıda bulunmayı hedeflediği ifade edildi.